Stoiximan Super League

Χωρίς τρεις με Ολυμπιακό

Δεν λείπουν τα προβλήματα στην Κέρκυρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Τσουμάνη και Αναστασόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και ο Ηλιάδης, που είναι τιμωρημένος. Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή των Φαιάκων για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν λείπουν τα προβλήματα στην Κέρκυρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Τσουμάνη και Αναστασόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και ο Ηλιάδης, που είναι τιμωρημένος.

Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή των Φαιάκων για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Την αποστολή της Κέρκυρας αποτελούν οι: Στρατηλάτης, Ριγανάς, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Έντερ, Βενέτης, Γκούμας, Λεόν, Τσοκάνης, Γιάντσης, Μπάρκογλου, Κρητικός, Καραλής, Αγρίτης, Βασιλόγιαννης, Καραπέτσας, Πετρούσης, Λώττας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x