Stoiximan Super League

Καρέ επιστροφών στην Παιανία

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός των άλλων γεμάτο το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού, αλλά ο αντικαταστάτης του, Χουάν Ραμόν Ρότσα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει από σήμερα σε τέσσερις επιπλέον παίκτες. Τοτσέ, Σισοκό, Χουχούμης και Κουίνσι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεση του νέου τεχνικού των «πράσινων» για το κυριακάτικο (18/11) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός των άλλων γεμάτο το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού, αλλά ο αντικαταστάτης του, Χουάν Ραμόν Ρότσα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει από σήμερα σε τέσσερις επιπλέον παίκτες.

Τοτσέ, Σισοκό και Χουχούμης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του νέου τεχνικού των «πράσινων» για το κυριακάτικο (18/11) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Επιπλέον, κανονικά γυμνάστηκε και ο Κουίνσι, που χθες περιορίστηκε σε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Σο ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν για μια ακόμη μέρα οι Μπουμσόνγκ και Πίντο. Απουσίασαν οι Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών και ο Μπαρμπαρούσης λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες με πάσες ενώ ακολούθησε δίτερμα με έμφαση στο pressing.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x