Stoiximan Super League

Στα… ρηχά οι ΠΑΕ, «καμπάνα» σε Αρβανιτίδη

«Φτηνά» την γλίτωσαν οι εννιά ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις συμπεριφορές των οπαδών τους στο πλαίσιο της έβδομης, όγδοης και ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ποινή αποκλεισμού δέκα ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους επέβαλλε στον πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά του διαιητή Κουκουλάκη στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

«Φτηνά» την γλίτωσαν οι εννιά ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις συμπεριφορές των οπαδών τους στο πλαίσιο της έβδομης, όγδοης και ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ποινή αποκλεισμού δέκα ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους επέβαλλε στον πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά του διαιητή Κουκουλάκη στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις .Αναλυτικά :

7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Β.Οικονομίδη (φυσιοθεραπευτή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Β.Οικονομίδη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Β.Οικονομίδη την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

8η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

9η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Βέροια, κ. Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ. Αρβανιτίδη: Επιβάλει στην ΠΑΕ Βέροια την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ.Αρβανιτίδη ποινή αποκλεισμού απο τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες. i

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x