Stoiximan Super League

Χωρίς τον Χουχούμη

Δεν του έλειπαν τα προβλήματα… Παρόλα αυτά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού και έτσι στη σημερινή προπόνηση προστέθηκε άλλο ένα! Ο Διαμαντής Χουχούμης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου. Διαψεύδουν στο τριφύλλι τα περί διαπραγματεύσεων με τον Λέτο για τη λύση του συμβολαίου του.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής προστέθηκε στη λίστα με τους απόντες στον Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντής Χουχούμης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Κέρκυρα αύριο στο νησί του Ιονίου.

Η τελευταία … ατυχία με τον Χουχούμη ήρθε να μεγαλώσει τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στο τριφύλλι, το οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Πιντο, Τοτσέ, Σο, Σεϊταρίδη, Καπίνο και Μπαρμπαρούση.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Χοσέ Τοτσέ έκαναν σήμερα θεραπεία για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σισοκό και Πίντο.

Διαψεύδουν για Λέτο
Την αντίδραση των ανθρώπων του τριφυλλιού προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Derby το οποίο έκανε λόγο για συζητήσεις που έχει ο Σεμπαστιάν Λέτο με εκπροσώπους της ΠΑΕ για την αποδέσμευσή του. Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαφές με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x