Stoiximan Super League

«Θα σεβαστούμε όσο πρέπει τον Παναθηναϊκό»

Να σεβαστούν, μέχρι ενός λογικού πλαισίου τον Παναθηναϊκό, παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές του στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως οι «πράσινοι», αν και δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, συνεχίζουν να είναι επικίνδυνοι, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του έχουν όλα τα στοιχεία για να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και απέναντι στο «τριφύλλι».

Να σεβαστούν, μέχρι ενός λογικού πλαισίου τον Παναθηναϊκό, παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές του στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως οι «πράσινοι», αν και δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, συνεχίζουν να είναι επικίνδυνοι, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του έχουν όλα τα στοιχεία για να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και απέναντι στο «τριφύλλι».


Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από το εάν παρουσιάζει ένα μέτριο πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ’ όλο το 90λεπτο, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί, που έχουμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια και τη συγκομιδή βαθμών. Εμείς θα σεβαστούμε όσο πρέπει τον αντίπαλο, γιατί, επαναλαμβάνω, είναι μια μεγάλη ομάδα κι έχει παίκτες έμπειρους, που, αν τους δώσεις το δικαίωμα, θα σου κάνουν τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στο κομμάτι της τακτικής και θεωρώ ότι με το πλάνο μας, έτσι όπως το έχουμε δουλέψει και θα το ολοκληρώσουμε ως το ματς της Δευτέρας, θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι να πάρουμε τον αγώνα».

Για την καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει κάθε αγωνιστική η Κέρκυρα:

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει αρχίσει, πλέον, να αποκτά την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει, τα παιδιά πιστεύουν πολύ στον εαυτό τους και στα πόδια τους και θεωρώ ότι, παιχνίδι με παιχνίδι, παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε πολλά σημεία. Σίγουρα, έχουμε να βελτιώσουμε κι άλλους τομείς, αλλά όλα μαζί δεν γίνονται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Για την κατάσταση του Γιάννη Καραλή και για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν οι Φαίακες κόντρα στο «τριφύλλι»:

«Έχει ανεβάσει ρυθμούς και θεωρώ ότι μέχρι το ματς της Δευτέρας θα είναι πανέτοιμος», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Παίζοντας με ομάδες πιο έμπειρες και με πιο ποιοτικό ρόστερ –όπως ήταν και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ- και μέχρι η ομάδα να αποκτήσει κάποια στοιχεία στα οποία χρειάζεται ακόμη βελτίωση, κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να δώσεις χώρο στον αντίπαλο και κάποιες άλλες που θα προσπαθείς να πρεσάρεις και, όταν έχεις την κατοχή της μπάλας, να παίξεις εσύ».

Εκτός από τον Άκη Μάντζιο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε και ο επιθετικός της Κέρκυρας, Γιάννης Γιάντσης.

Για τον αγώνα κόντρα στους «πράσινους»:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα μας αρχίζει σιγά – σιγά κι αποδίδει αυτά που μπορεί. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς ακόμη, αλλά, από εκεί και πέρα, μπορούμε να “χτυπήσουμε” τον Παναθηναϊκό! Γιατί είμαστε καλά και παίζουμε εντός έδρας».

Για την πορεία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα:

«Κανείς, εκτός από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ! Εμείς πιστεύαμε ότι, μετά τις δυο- τρεις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα θα αποκτήσει και θα δείχνει χαρακτήρα. Το μυστικό είναι η πάρα πολλή δουλειά και η πίστη στην ομάδα. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Κι ακόμη καλύτερη...».

Για το αν οι παίκτες σκέφτονται περισσότερο τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: /strong>

«Πολύ δύσκολα είναι κάποια ματς σε θεωρητικό επίπεδο. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, όλα τα ματς ξεκινούν απ’ το μηδέν. Δεν σκέφτεσαι ποιον έχεις απέναντί σου, παρά μόνο την ομάδα σου. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Γιατί, εκτός από τον Ολυμπιακό, που είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω απ’ όλους, όλες οι ομάδες, είναι, λίγο- πολύ, στο ίδιο επίπεδο».

Για τα ατού της Κέρκυρας:

«Η ίδια η ομάδα!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x