Stoiximan Super League

«Πονοκέφαλος» με Γουναρίδη

Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Στέφανο Γουναρίδη στον ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τερματοφύλακας στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/11) κόντρα στον Ολυμπιακό συγκρούστηκε με τον Μασάντο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον μηρό και να υποβληθεί την Κυριακή σε εξετάσεις.

Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Στέφανο Γουναρίδη στον ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τερματοφύλακας στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/11) κόντρα στον Ολυμπιακό συγκρούστηκε με τον Μασάντο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον μηρό και να υποβληθεί την Κυριακή σε εξετάσεις.

Από αυτές έγινε γνωστό πως ο Γουναρίδης αντιμετωπίζει κάκωση στον μηρό και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Βέροια.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Λευτέρη Γεωργακάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Λευτέρη Γεωργακάκη για τον θάνατο του. Ο Λευτέρης Γεωργακάκης αποτελούσε μια από τις πολλές ένδοξες μορφές στην ιστορία της ομάδας μας, αγωνιζόμενος με επιτυχία ως ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 1950».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x