Stoiximan Super League

Κοντοδήμος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ του Πλατανιά και της Κέρκυρας (1-1) ο Δημήτρης Κοντοδήμος. Ο αριστερός μπακ των «Φαιάκων» θεωρεί ότι ή ομάδα του έχει πλέον πολύ καλή ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, ενώ χαρακτήρισε «σκληρή» την έδρα των Χανιωτών, όπου δύσκολα παίρνει κάποιος βαθμό ή βαθμούς.

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ του Πλατανιά και της Κέρκυρας (1-1) ο Δημήτρης Κοντοδήμος.

Ο αριστερός μπακ των «Φαιάκων» θεωρεί ότι ή ομάδα του έχει πλέον πολύ καλή ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, ενώ χαρακτήρισε «σκληρή» την έδρα των Χανιωτών, όπου δύσκολα παίρνει κάποιος βαθμό ή βαθμούς.

«Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Λίγες ομάδες θα περάσουν από την έδρα του Πλατανιά, ο οποίος είναι καλή ομάδα. Στο τέλος βέβαια θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε κάνει καλή αρχή και έχουμε καλή ψυχολογία. Η Κέρκυρα φέτος χτίστηκε από το μηδέν και έχουμε νέα πρόσωπα. Βρήκαμε τον καλό μας εαυτό και η διοίκηση είναι κοντά μας. Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ήταν χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο Κοντοδήμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x