Stoiximan Super League

Πού ‘ναι η μπάλα;

Πόσες φορές τελευταία δεν το ξεστόμισες; Και πόσες δεν θα το ξεστομίσουμε όλοι προσεχώς -μετά και τα νέα μέτρα; Όχι όμως! Μπορεί μεταφορικώς να έχουμε χάσει σχεδόν όλοι την μπάλα, αλλά κυριολεκτικώς αρνούμαστε! Γιατί αυτό το Σ/Κ ο Ολυμπιακός ζεσταίνεται με τσικουδιές (και ΟΦΗ) ενόψει Μονπελιέ. Ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ σκοτώνονται για… Champions League στην πλατεία. Και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ αποδεικνύουν πως τα ντέρμπι δεν πεθαίνουν ποτέ στο ΟΑΚΑ!

Πόσες φορές τελευταία δεν το ξεστόμισες;

Και πόσες δεν θα το ξεστομίσουμε όλοι προσεχώς -μετά και τα νέα μέτρα;

Όχι όμως!

Μπορεί μεταφορικώς να έχουμε χάσει σχεδόν όλοι την μπάλα, αλλά κυριολεκτικώς αρνούμαστε!

Γιατί αυτό το Σ/Κ ο Ολυμπιακός ζεσταίνεται με τσικουδιές (και ΟΦΗ) ενόψει Μονπελιέ.

Ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ σκοτώνονται για… Champions League στην πλατεία. Και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ αποδεικνύουν πως τα ντέρμπι δεν πεθαίνουν ποτέ στο ΟΑΚΑ!

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αγώνων από το sport-fm.gr.


Σάββατο, 3/11

Ατρόμητος-Πανθρακικός (17:15, NovaSports 1)

Θυμάσαι τότε που… νικούσες; Ανήμερα της συμπλήρωσης δυο μηνών από τότε που πανηγύρισε τελευταία φορά (με τον ΠΑΟΚ), ο Ατρόμητος πρέπει επειγόντως να φρεσκάρει τη μνήμη του. Γιατί αν κάνει μια ακόμα ισοπαλία (σαν τις πέντε στα έξι τελευταία ματς) η μουρμούρα θα φουντώσει στο Περιστέρι. Και θα πλησιάσει εκείνη που δημιουργήθηκε στον Πανθρακικό έπειτα από τρεις σερί ήττες στο «σπίτι» του, που είχαν αποτέλεσμα τα… κλειδιά να παραδοθούν στον Δερμιτζάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου


Πλατανιάς-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)

Δεν χάθηκε κι ο κόσμος… Μόνο δυο παιχνίδια για τον Πλατανιά. Κι αν η ήττα με τον ΟΦΗ «πόνεσε» (κρητικό ντέρμπι γαρ) εκείνη με την ΑΕΚ δεν τη λες και «εκτός προγράμματος». Έτσι θα χαρακτηριστεί όμως -για ομάδα που παραμένει παρόλα αυτά στην πέμπτη θέση- πιθανή αποτυχία με την Κέρκυρα. Αν και οι μεταμορφωμένοι Φαίακες (επικρατώντας ΟΦΗ και Πανιωνίου και τσιμπώντας πόντους από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) δεν μοιάζουν εύκολο θύμα για… έναρξη ανάκαμψης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Περιβολίων


Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30, NovaSports 2)

Δια-κρητικά και όμορφα… Τρεις μέρες πριν ξαναπεί δυο «γαλλικά» με τη Μονπελιέ και προσπαθήσει να γίνει σοβαρός υποψήφιος για πρόκριση στο Champions League, ο Ολυμπιακός έχει άλλη «υποχρέωση»: Να προθερμάνει τον κόσμο του στο «Καραϊσκάκη», να καθαρίσει τον ΟΦΗ και να κρατήσει σε απόσταση όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τον κυνηγήσει. Τους Κρητικούς πάλι… δεν τους κυνηγάει κανείς. Ίσα-ίσα που θα τους υποκλιθεί ξανά, αν προσθέσουν οτιδήποτε στη συγκομιδή πέντε πόντων με ΠΑΟΚ, Πλατανιά και ΠΑΟ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Κυριακή, 4/11

SKODA Ξάνθη-Λεβαδειακός (15:00, NovaSports 1)

Είμαστε εμείς, αλλά είσαστε κι εσείς… Συγκάτοικοι στο ισόγειο της βαθμολογίας, ακρίτες και Βοιωτοί δεν έχουν χρόνο να τσακωθούν ποιος είναι χειρότερος. Διότι η Ξάνθη πήρε… κατιτίς στη Βέροια (μετά από τέσσερις σερί ήττες). Πρέπει να ψάξει όμως και καμιά νίκη. Κι ο Λεβαδειακός όλο και κάτι τσίμπησε με Ατρόμητο και Αστέρα (λευκές ισοπαλίες). Πρέπει να ψάξει όμως το και πρώτο γκολ του σε άλλο παιχνίδι φέτος (!) μετά τα μαζεμένα τρία που είχε βάλει στον Πανιώνιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NovaSports 3)

Λάμψε… λίγο παραπάνω! Ο Αστέρας δεν έχασε ούτε στη Λιβαδειά. Η ποιότητά του όμως τον υποχρεώνει να δει κι αλλιώς το αποτέλεσμα: Όχι ως έναν ακόμα πόντο, αλλά και ως μια χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει την τρίτη θέση. Εκεί όπου θα προσπαθήσει ξανά να αγχώσει τον ΠΑΟΚ, κρατώντας το απόλυτο στην Τρίπολη. Για όλα αυτά βέβαια αντίρρηση θα ‘χει πιθανότατα ο ΠΑΣ. Με καλή ψυχολογία και οδηγό την τριάρα που έριξε (στην Κομοτηνή) την τελευταία φορά που απομακρύνθηκε από τους «Ζωσιμάδες».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 1)

Ποιο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ; Ντέρμπι έχει και νωρίτερα! Και τι ντέρμπι! Με άρωμα… Champions League. Διότι άντε να απαγορεύσεις τα όνειρα στον Πανιώνιο μετά την έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Μετά το τρίτο διπλό του (στην Κομοτηνή). Και άντε να πείσεις τον ΠΑΟΚ ότι δεν αδίκησε τον εαυτό του -για δεύτερη σερί φορά μακριά από την Τούμπα- στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Και ότι δεν έχει την ευκαιρία να διορθώσει τη «γκέλα» με μια νίκη που θα τον ξαναφέρει στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)

Τα ντέρμπι είναι αθάνατα! Τι κι αν ο Παναθηναϊκός κρατιέται με δυσκολία όρθιος (αγωνιστικά); Τι κι αν η ΑΕΚ παλεύει για την επιβίωση (και αγωνιστικά και διοικητικά); Κόντρες σαν τις δικές τους δεν πεθαίνουν ποτέ! Χωρίς νίκη στην έδρα τους, οι «πράσινοι δεν έχουν περιθώρια να την αναβάλλουν ξανά. Κι η «Ένωση» όμως έχει πολλούς λόγους να τους υποχρεώσει: Τ’ όνομα, τη βαθμολογία και την ανάγκη να πείσει τον κόσμο της πως η νίκη με τον Πλατανιά ήταν μόνο η αρχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Δευτέρα, 5/11

Άρης-Βέροια (19:30, NovaSports 2)

Υπάρχει ζωή… στον Άρη! Και δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να το καταλάβεις. Αρκεί να ‘χεις δει τους «κίτρινους» να συνέρχονται από τις σφαλιάρες με ΠΑΟΚ και Πλατανιά και να μοιράζουν ελπίδες με τους «αιώνιους»: Τσιμπώντας πόντο από τον Παναθηναϊκό και κάνοντας ευχαριστημένο σχεδόν τον Ολυμπιακό που δεν έχασε. Η σωτηρία όμως έχει δρόμο. Και μια Βέροια μπροστά -που δεν έχει νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά αποδεδειγμένα ικανότητες για ζημιές.


Η επόμενη αγωνιστική 10η

Σάββατο, 10/11

ΟΦΗ-Βέροια (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15)
Λεβαδειακός-Άρης (19:30)

Κυριακή, 11/11

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15)
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 12/11

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x