Stoiximan Super League

Ο αντι-Λόρενς

Ο Λίαμ Λόρενς εξέτισε την ποινή του και προοριζόταν από τον Γιώργο Δώνη να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (4/11) στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο ο Ιρλανδός στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη θλάση κι ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να καλύψει το κενό στ’ αριστερά της μεσαίας γραμμής με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο Λίαμ Λόρενς εξέτισε την ποινή του και προοριζόταν από τον Γιώργο Δώνη να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (4/11) στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο ο Ιρλανδός στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη θλάση κι ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να καλύψει το κενό στ’ αριστερά της μεσαίας γραμμής με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, προκύπτει ένα σχήμα με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα τον Σταφυλίδη, δεξιά τον Έτο, στόπερ τους Κατσικά, Βιβιάν, αμυντικά χαφ τους Λάζαρ, Κάτσε, αριστερό χαφ τον Γεωργιάδη, δεξί τον Φωτάκη και δίδυμο στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη. Βεβαίως μέχρι την Κυριακή ενδέχεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x