Stoiximan Super League

Ηρέμησαν με Λεόν

Ευχάριστα νέα έβγαλε η προπόνηση της Κέρκυρας για τον Άκη Μάντζιο, καθώς είδε τον Ντιέγκο Λεόν να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Ο Ισπανός είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, ωστόσο, δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά.

Ευχάριστα νέα έβγαλε η προπόνηση της Κέρκυρας για τον Άκη Μάντζιο, καθώς είδε τον Ντιέγκο Λεόν να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.

Ο Ισπανός είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, ωστόσο, δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά.

Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη ο Μάντζιος έχει άπαντες «ετοιμοπόλεμους» για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Χανιώτες και μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστος την προετοιμασία, ώστε να συνεχίσουν οι «Φαίακες» τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x