Stoiximan Super League

Αργά, αλλά σταθερά…

Στην τελική ευθεία για την αλλαγή σελίδας στα ιδιοκτησιακά της έχει μπει η ΑΕΚ. Μετά και τις ζυμώσεις της Τρίτης (στις οποίες συμμετείχαν οι άνθρωποι της «Seymour Pierce», η οικογένεια Βιντιάδη και οι Δημητρέλος-Βαλασόπουλος) ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές στην ΠΑΕ μοιάζει η μόνη εκκρεμότητα. Αφού ολοκληρωθεί λοιπόν και ο έλεγχος των ορκωτών, οι ανακοινώσεις αναμένονται πριν από τον ντέρμπι της άλλης βδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία για την αλλαγή σελίδας στα ιδιοκτησιακά της έχει μπει η ΑΕΚ.

Μετά και τις ζυμώσεις της Τρίτης (στις οποίες συμμετείχαν οι άνθρωποι της «Seymour Pierce», η οικογένεια Βιντιάδη και οι Δημητρέλος-Βαλασόπουλος) ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές στην ΠΑΕ μοιάζει η μόνη εκκρεμότητα.

Αφού ολοκληρωθεί λοιπόν και ο έλεγχος των ορκωτών, οι ανακοινώσεις αναμένονται πριν από τον ντέρμπι της άλλης βδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, ο χρόνος που θα απαιτηθεί για τη διαδικασία του ελέγχου από τους ορκωτούς δεν θα ξεπεράσει τις 2-3 μέρες. Με δεδομένο λοιπόν ότι αποφασίστηκε… επιτέλους η είσοδός τους (είχε παρουσιαστεί ως το τελικό στάδιο της διαδικασίας) και ότι αναμένεται να επιβεβαιώσουν την ταυτοποίηση που έχει γίνει ως τώρα -και δείχνει ότι τα χρέη είναι και ελαφρώς… λιγότερα απ’ όσο είχαν παρουσιαστεί από την ΠΑΕ- το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές.

Δηλαδή, αν αυτό θα γίνει με τμηματική απόκτηση μετοχών ή με απευθείας καταβολή 10 εκατ. ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο. Σε κάθε περίπτωση, το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως το θέμα δεν θα τραβήξει κι άλλο, αφού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πριν από εκείνο της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των Βιντιάδη και Χάρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x