Stoiximan Super League

Με την καλύτερη ψυχολογία

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Κέρκυρας μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία 0-0. Άπαντες στους Φαίακες βρίσκονται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπουν σιγά- σιγά την ομάδα να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο και να πραγματοποιεί όλα όσα δουλεύουν στην προπόνηση. Ο Άκης Μάντζιος είδε σε αυτή την προπόνηση να μην υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και συγκεντρώνεται στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Κέρκυρας μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία 0-0. Άπαντες στους Φαίακες βρίσκονται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπουν σιγά- σιγά την ομάδα να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο και να πραγματοποιεί όλα όσα δουλεύουν στην προπόνηση.

Ο Άκης Μάντζιος είδε σε αυτή την προπόνηση να μην υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και συγκεντρώνεται στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε χαρακτήρα αποθεραπείας, ωστόσο, το βασικότερο ήταν ότι δεν υπήρχαν απουσίες, αλλά και το γεγονός ότι όλοι βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και αισιοδοξούν για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x