Stoiximan Super League

«Μεγάλο αποτέλεσμα, απέναντι σε μεγάλη ομάδα»

Αθόρυβα η Κέρκυρα απέσπασε ένα ακόμη φετινό αποτέλεσμα με τον Άκη Μάντζιο να μένει ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας του στο ματς με τον ΠΑΟΚ (). «Αρχίζουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», είπε ο τεχνικός των Φαιάκων μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αθόρυβα η Κέρκυρα απέσπασε ένα ακόμη φετινό αποτέλεσμα με τον Άκη Μάντζιο να μένει ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας του στο ματς με τον ΠΑΟΚ (0-0).

«Αρχίζουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», είπε ο τεχνικός των Φαιάκων μετά τη λήξη της αναμέτρησης.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Θεωρώ οτι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι από μια μεγάλη ομάδα. Ήμασταν διαβασμένοι αμυντικά και δεν τους δώσαμε δικαίωμα αν εξαιρέσουμε δυο φάσεις. Είχαμε σημάδια βελτίωσης όσον αφορά τη κατοχή της μπάλας. Αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα, ίσως να είχαμε πετύχει και γκολ.

Αρχίζουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Έχουμε μέλλον. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στο κόσμο μας που ήταν εξαιρετικός. Περιμέναμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές και αυτό γίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x