Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 2)

Με στόχο το διπλό, αλλά και τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δείτε τις σκέψεις των δύο προπονητών για την ενδεκάδα. Την εξέλιξη της αναμέτρησης θα παρακολουθήσετε σε real time από το sport-fm.gr

Με στόχο το διπλό, αλλά και τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε τις σκέψεις των δύο προπονητών για την ενδεκάδα.

Την εξέλιξη της αναμέτρησης θα παρακολουθήσετε σε real time από το sport-fm.gr


ΚΕΡΚΥΡΑ:

Με δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία της παιχνίδια, η Κέρκυρα -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν είναι ο «σάκος του μποξ» που ανέμεναν οι περισσότεροι.

Ο Άκης Μάντζιος υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη και το γεγονός ότι προετοίμασε τους Φαίακες χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών του επιτρέπει να αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα. Ένα πιθανό σχήμα είναι το εξής:

Με σύστημα 4-4-1-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Αναστασόπουλος, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ και Ζουμπουλάκης, στο κέντρο ο Ηλιάδης με τον Κρητικό, αριστερό χαφ ο Καραλής, δεξί ο Μπουκουβάλας, σε ελεύθερο ρόλο ο Ντιέγκο Λεόν και προωθημένος ο Αγρίτης.

Η 20μελής αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα το Σάββατο και το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται είναι νέα απώλεια βαθμών από έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Ενδεκάδα με τον Πέλκα βασικό ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης.

Σύμφωνα με τις δοκιμές στις οποίες προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Έλληνας τεχνικός, αλλά και δεδομένων των απουσιών των Λόρενς, Κάτσε (τιμωρημένοι), Ρομπέρ και Γεωργιάδη (τραυματίες) φαίνεται να έχει καταλήξει στο εξής σχήμα:

Με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα τον Σταφυλίδη, δεξιά τον Έτο, στόπερ τους Κουμάλο, Κατσικά, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Λάζαρ, Φωτάκη, αριστερό χαφ τον Λίνο, δεξί τον Πέλκα και στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει στο πλευρό του και 400 φίλους του, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 5.

Η 20μελής αποστολή: Χακόμπο, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Βιβιάν, Ιντζίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Πέλκας, Γιάννου, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x