Stoiximan Super League

Σταφυλίδης: «Στεναχώρια και πρόκληση μαζί»

Ανάμεικτα συναισθήματα δημιουργεί στον Κώστα Σταφυλίδη η διαφαινόμενη αποχώρησή του (τον Γενάρη ή το καλοκαίρι) από τον ΠΑΟΚ για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. «Στεναχωριέμαι από τη μια που θα φύγω από την ομάδα στην οποία είμαι 7-8 χρόνια τώρα αλλά από την άλλη είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή ν' αγωνιστεί σ' ένα τέτοιο πρωτάθλημα», είπε ο νεαρός διεθνής μπακ, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι εύκολα ή δύσκολα ο «Δικέφαλος» θα φύγει με το «διπλό» από την Κέρκυρα.

Ανάμεικτα συναισθήματα δημιουργεί στον Κώστα Σταφυλίδη η διαφαινόμενη αποχώρησή του (τον Γενάρη ή το καλοκαίρι) από τον ΠΑΟΚ για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

«Στεναχωριέμαι από τη μια που θα φύγω από την ομάδα στην οποία είμαι 7-8 χρόνια τώρα αλλά από την άλλη είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή ν' αγωνιστεί σ' ένα τέτοιο πρωτάθλημα», είπε ο νεαρός διεθνής μπακ, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι εύκολα ή δύσκολα ο «Δικέφαλος» θα φύγει με το «διπλό» από την Κέρκυρα, την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/10).


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ με μια μέτρια εμφάνιση: «Το θέμα είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Εντάξει είναι και δύσκολο όταν παίζει μια ομάδα κι έρχεται με σκοπό να κάνει μόνον άμυνα, έντεκα παίκτες στο μισό γήπεδο και για μας είναι δύσκολο να 'σπάσουμε' τέτοια άμυνα. Δε θα γίνει πιστεύω μόνο με την ΑΕΚ. Όποια ομάδα και να 'ρθει μέσα στην Τούμπα αυτό το στιλ θ' ακολουθήσει αλλά αφού παίρνουμε τη νίκη δε μας αφορά».

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Είμαστε πολύ καλά. Βασικά, προσωπικά πιστεύω ότι το θέμα είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, είτε παίζουμε καλά είτε δεν παίζουμε κι αν τα καταφέρνουμε κι όταν δεν παίζουμε καλά είναι κάτι πολύ καλό κι αυτό αλλά η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πιστεύω πως γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Απ' ότι έχω δει την ομάδα όταν πρωτοξεκίνησε και τη βλέπω και τώρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές και πιστεύω κάθε ομάδα, όχι μόνον ο ΠΑΟΚ, όσο περνάει ο καιρός και 'δένει' βελτιώνεται».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Βασικά, πιστεύω πως θα είναι πιο επιθετικοί, εμείς θ' ακολουθήσουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού κι όπως είπα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη θέση που πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα: «Στις μικρότερες ηλικίες έπαιζα σ' αυτές τις θέσεις. Βασικά ο κ. Ελευθεριάδης (τότε Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής & Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν βοηθός του Ομοσπονδιακού Κώστα Τσάνα στην Εθνική Ελπίδων) με τον κ. Γεωργιάδη (τον τότε Ομοσπονδιακό τεχνικό και νυν τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ) μ' έβαλαν ν' αγωνιστώ πρώτη φορά αριστερό μπακ, τους βγήκε και βγήκε και σε μένα. Από εκεί και πέρα μ' αρέσει ν' αγωνίζομαι στο κέντρο ως εξάρι, οκτάρι, γιατί περνάει η μπάλα από σένα, κάνεις παιχνίδι, είναι διαφορετικά. Μετά είναι στην κρίση του προπονητή».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο κι όχι από το καλοκαίρι για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει αποκτήσει τα δικαιώματά του: «Δε γνωρίζω, τι να σας πω. Νομίζω ότι είναι στο 'χέρι' της Μπάγερ αν θέλει να με πάρει Δεκέμβριο ή Ιανουάριο αλλά δεν ασχολούμαστε μ' αυτά το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Εντάξει, στεναχωριέμαι από τη μια που θα φύγω από την ομάδα στην οποία είμαι 7-8 χρόνια τώρα αλλά από την άλλη είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή ν' αγωνιστεί σ' ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα: «Έχουν μεγάλη διαφορά τα δυο πρωταθλήματα. Δεν μπορώ να ξέρω, θα πάω εκεί, θα δω πως είναι η κατάσταση, θα με δουν οι γυμναστές, οι προπονητές και θα κρίνουν. Είδαμε και τον Μαλεζά που πάει πολύ καλά σε όσους αγώνες έχει παίξει κι ευελπιστώ να κάνω κι εγώ το ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x