Stoiximan Super League

«Πάνοπλη» η Κέρκυρα

Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η Κέρκυρα. Ο προπονητής των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο χορτάρι κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», προκειμένου η ομάδα του να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στην Σούπερ Λίγκα, μετά το σπουδαίο «διπλό» που πήρε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η Κέρκυρα.

Ο προπονητής των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο χορτάρι κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», προκειμένου η ομάδα του να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στην Σούπερ Λίγκα, μετά το σπουδαίο «διπλό» που πήρε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Μοναδική απώλεια που έχει να αντιμετωπίσει ο Έλληνας τεχνικός είναι ο Γιάννης Σίμωσης, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν το περασμένο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στον αντίποδα ο Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του κανονικά τον Δημήτρη Γιάνση, ο οποίος ξεπέρασε εντελώς τις όποιες αισθανόταν και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Οι «εκλεκτοί» του Μάντζιου:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x