Stoiximan Super League

«Κομπλέ» στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή, 17:15). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, με άπαντες στο Περιστέρι να στοχεύουν μόνο στη νίκη, αποτέλεσμα που η ομάδα αγνοεί εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή, 17:15).

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, με άπαντες στο Περιστέρι να στοχεύουν μόνο στη νίκη, αποτέλεσμα που η ομάδα αγνοεί εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Οι 19 του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι εξής:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπέλιτς, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Κούτσι, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο

Οι Περιστεριώτες θα ολοκληρώσουν αύριο, Σάββατο, την προετοιμασία τους με χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Ιωάννινα.

Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Ατρομήτου, θα διατίθενται και αύριο παραμονή του αγώνα, από τις 10:00 έως τις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου στο Περιστέρι, με την τιμή τους να είναι 15 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x