Stoiximan Super League

Γκουτσίδης: «Πολύτιμος ο βαθμός»

Αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο Λεβαδειακός και από τον βαθμό που απέσπασε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο (0-0), εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο βοηθός προπονητή του Γιώργου Παράσχου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του, στάθηκε και στο γεγονός ότι αν και η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει πάρει τους βαθμούς που πρέπει.

Αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο Λεβαδειακός και από τον βαθμό που απέσπασε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο (0-0), εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ο βοηθός προπονητή του Γιώργου Παράσχου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του, στάθηκε και στο γεγονός ότι αν και η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει πάρει τους βαθμούς που πρέπει.

«Είναι πολύτιμος ο βαθμός της ισοπαλίας και βοηθάει στην ψυχολογία. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ομως δεν έχουμε μαζέψει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός απέναντι στον Ατρόμητο που είναι πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά είχαν διάθεση και προσπαθήσαμε για τη νίκη», ήταν χαρακτηριστικά όσα δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x