Stoiximan Super League

Τρέχει και… εκτός έδρας ο Λίνεν

Παντός καιρού και εδάφους (συνεχίζει να) αποδεικνύεται ο Έβαλντ Λίνεν. Συνεχίζοντας την προσπάθεια να παρακολουθεί οτιδήποτε έχει σχέση με την ΑΕΚ και θέλοντας να έχει άποψη και για τους παίκτες που έστειλε στην ομάδα Νέων, ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Μακεδονικού για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Παντός καιρού και εδάφους (συνεχίζει να) αποδεικνύεται ο Έβαλντ Λίνεν.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια να παρακολουθεί οτιδήποτε έχει σχέση με την ΑΕΚ και θέλοντας να έχει άποψη και για τους παίκτες που έστειλε στην ομάδα Νέων, ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Μακεδονικού για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Παρόλο λοιπόν που οι Μοσχονάς, Νικολιάς, Νικολόπουλος και Τσίτας ήταν στη βασική ενδεκάδα, τα συμπεράσματα που έβγαλε γενικά ο Λίνεν δύσκολα θα είναι ενθαρρυντικά μετά τη βαριά ήττα που υπέστη εκείνη με 5-1 (το γκολ πέτυχε ο Τσίτας).

Το μόνο ευχάριστο εξάλλου που προέκυψε για την ΑΕΚ μετά τη λήξη (η οποία βρήκε τους Έβαλντ Λίνεν και Ντανιέλ Μπατίστα να ανταλλάσουν απόψεις και προβληματισμούς) ήταν τα νέα από την κατάσταση του Νίκου Αργυρίου. Κι αυτό διότι ο νεαρός υπέστη διάσειση στο 26’ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τα αποτελέσματα της αξονικής ωστόσο που έβγαλε στη συνέχεια να καθησυχάζουν πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x