Stoiximan Super League

Μόρις: «Δεν θέλαμε να χάσουμε στην Ξάνθη»

Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Νασίφ Μόρις που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Η κουβέντα όμως πήγε και στο παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός του 2008, που απασχόλησε έντονα τα Μέσα, μια και παίχτηκαν υπέρογκα ποσά στην Μαλαισία στον «άσσο» της ακριτικής ομάδας που «έκοψε» τον τίτλο από τους «πράσινους». «Ακούστηκαν πολλά και για μένα, δεν θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι αφού θέλαμε το πρωτάθλημα», ήταν η απάντηση του στόπερ…

Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Νασίφ Μόρις που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Η κουβέντα όμως πήγε και στο παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός του 2008, που απασχόλησε έντονα τα Μέσα, μια και παίχτηκαν υπέρογκα ποσά στην Μαλαισία στον «άσσο» της ακριτικής ομάδας που «έκοψε» τον τίτλο από τους «πράσινους».

«Δε θέλω να μιλήσω για τον αγώνα με την Ξάνθη, ακούστηκαν πολλά και για μένα αλλά εγώ θα σας πω πως αν κάποιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα δεν θα την πετούσε στα σκουπίδια. Δεν παίξαμε καλά αλλά δε θέλαμε να χάσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο Νοτιοαφρικανός στόπερ. Τέλος, για το κυριακάτικο ματς, μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Άρη αφού τον αγαπάει ακόμη, ενώ θυμάται και τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τον Παναθηναϊκό.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x