Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Αγρίτης

Μετά από πολλές μέρες, ο Ανέστης Αγρίτης έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης και φαίνεται ότι έχει αφήσει για τα… καλά πίσω του τον τραυματισμό. Ο Άκης Μάντζιος περίμενε πολύ καιρό για να δει τα ευχάριστα από το «μέτωπο» του Έλληνα επιθετικού και επιτέλους συνέβη.

Μετά από πολλές μέρες, ο Ανέστης Αγρίτης έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης και φαίνεται ότι έχει αφήσει για τα… καλά πίσω του τον τραυματισμό.

Ο Άκης Μάντζιος περίμενε πολύ καιρό για να δει τα ευχάριστα από το «μέτωπο» του Έλληνα επιθετικού και επιτέλους συνέβη. Ο Αγρίτης συμμετείχε κανονικά τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή προπόνηση των Φαιάκων και τίθεται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του για το σημαντικό και εξίσου δύσκολο ματς της προσεχής Κυριακής με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Γκούμας «ανεβάζει στροφές» όσο περνούν οι μέρες, ενώ ο Τάσος Τσοκάνης συνεχίζει την αποκατάστασής του, ενώ και ο Γιάννης Σιμώσης έκανε θεραπεία, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

Το επόμενο «ραντεβού» των παικτών της Κέρκυρας με το τεχνικό τιμ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (17/10) στον Πλάντραφο, με την κερκυραϊκή ομάδα να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x