Stoiximan Super League

Ο Γιάγκο τρέχει, ο Λίνεν… αντέχει

Για τα καλά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ έχει μπει πλέον η ΑΕΚ. Η ανάγκη για βαθμούς και για μια εμφάνιση που θα καλλιεργήσει ελπίδες νέου ξεκινήματος περιστρέφει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι της Τούμπας. Την ώρα λοιπόν που ο Έβαλντ Λίνεν συνεχίζει ν’ αντέχει σε… εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς, ο Γιάγκο τρέχει (με υποδειγματικό ζήλο) για να προλάβει το σαββατιάτικο ματς.

Για τα καλά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ έχει μπει πλέον η ΑΕΚ.

Η ανάγκη για βαθμούς και για μια εμφάνιση που θα καλλιεργήσει ελπίδες νέου ξεκινήματος περιστρέφει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι της Τούμπας.

Την ώρα λοιπόν που ο Έβαλντ Λίνεν συνεχίζει ν’ αντέχει σε… εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς, ο Γιάγκο τρέχει (με υποδειγματικό ζήλο) για να προλάβει το σαββατιάτικο ματς.

Άπαντες στην ΑΕΚ έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχουν πια περιθώρια. Αλλά και ότι η ευκαιρία της διακοπής και της μεταστροφής του κλίματος που έφερε η έλευση του Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη. Από την Τρίτη κιόλας λοιπόν -όταν και επέστρεψαν από το ρεπό- άρχισαν να δουλεύουν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κι επειδή η λέξη «δουλειά» τείνει να γίνει συνώνυμο του Γερμανού τεχνικού, ο ίδιος έσπευσε να το δικαιολογήσει και σήμερα, αποχωρώντας από τα Σπάτα έξι ώρες (!) μετά την έναρξη της πρωινής προπόνησης. Μπορεί λοιπόν να μετέθεσε για αύριο τη δεύτερη της ημέρας (ώστε να είναι παρόντες και οι διεθνείς Γροντής και Παπαδημητρίου) ωστόσο δεν μετέθεσε και τη μελέτη του προσεχούς αντιπάλου, την οποία συνέχισε ως το απόγευμα στα Σπάτα.

Το ενθαρρυντικό όμως για την ΑΕΚ είναι πως το παράδειγμα του Λίνεν -φαίνεται ότι- έχουν αρχίσει να ακολουθούν και οι παίκτες του. Όπως ο (ούτως ή άλλως φιλότιμος) Γιάγκο που δε στάθηκε στην αναβολή της απογευματινής προπόνησης, αλλά ανέβηκε με δική του πρωτοβουλία στις εγκαταστάσεις, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία για το πρόβλημα στους κοιλιακούς και την προσπάθεια να προλάβει το σαββατιάτικο ματς.

Εκεί όπου αναμένονται με ενδιαφέρον -εκτός των άλλων- και οι πρώτες αλλαγές που θα κάνει ο Λίνεν σε πρόσωπα και θέσεις της ενδεκάδας. Σαν αυτή που δοκίμασε ήδη στο φιλικό με το Αιγάλεω (με τον Αρκούδα σε ρόλο δεξιού χαφ) αλλά κι εκείνη που μοιάζει να μελετά όλο και περισσότερο και θέλει τον Ταξιάρχη Φούντα να επιστρέφει στον άξονα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x