Stoiximan Super League

Τελειώνει την Τετάρτη του Κατσουράνη

Οριστικά το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει το τελικό ραντεβού του μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί με τον β΄αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Χρήστο Παναγόπουλο έτσι ώστε να βρουν την χρυσή τομή.

Οριστικά το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει το τελικό ραντεβού του μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί με τον β΄αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Χρήστο Παναγόπουλο έτσι ώστε να βρουν την χρυσή τομή.

Ακόμα υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, αλλά υπάρχει σχετική αισιοδοξία πως τελικά οι δύο μεριές θα τα βρουν και θα χωρίσουν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στον Κατσουράνη να πάρει τα 200.00€ (τα μισά των 400.000 ευρώ που ήταν να λάβει φέτος) κι αν δεν βρει ομάδα τον Ιανούαριο, να πάρει και τα άλλα μισά, με τον παίκτη να διαφωνεί όχι τόσο στο ποσό, αλλά στο γεγονός πως δεν θα πάρει τίποτα από τα μπόνους. Εαν δεν τα βρουν, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να καταλήξουν και στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x