Stoiximan Super League

«Να το βουλώσουν όλοι στην ΑΕΚ»

Ο Δέλλας το είχε πει κομψά. Και (όπως αποδείχθηκε) κανείς δεν το ‘λαβε υπόψη. Ε, με το αναφαίρετο δικαίωμα που του δίνουν αμέτρητα χρόνια αφοσίωσης -από κάθε πόστο- στην ΑΕΚ, ο Ανδρέας Σταματιάδης είπε να το επαναλάβει ακόμα… σαφέστερα.

Ο Δέλλας το είχε πει κομψά.

Και (όπως αποδείχθηκε) κανείς δεν το ‘λαβε υπόψη.

Ε, με το αναφαίρετο δικαίωμα που του δίνουν αμέτρητα χρόνια αφοσίωσης -από κάθε πόστο- στην ΑΕΚ, ο Ανδρέας Σταματιάδης είπε να το επαναλάβει ακόμα… σαφέστερα:

Στο περιθώριο λοιπόν της σημερινής προπόνησης -και με αφορμή το ξεκατίνιασμα που ξεκίνησε μετά τη συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ο 77χρονος διευθυντής των Ακαδημιών της «Ένωσης» έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα «να το βουλώσουμε όλοι στην ΑΕΚ».

«Θέλω να σας πω κάτι για να το μεταφέρετε. Δεν πάει άλλο», ανέφερε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο Σταματιάδης. Και εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να το βουλώσουν όλοι. Όλοι μας! Δεν είναι δυνατόν αυτό που γίνεται. Κάνουν κακό στην ΑΕΚ με όλα αυτά που λένε. Δεν βοηθάμε έτσι την ομάδα. Ήρθε ένας νέος προπονητής, ας του δώσουμε ηρεμία για να δουλέψει. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτά τα παιδιά να ηρεμήσουν και όχι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.

Δεν βγάζει πουθενά αυτό. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η ΑΕΚ όμως αυτό που χρειάζεται είναι στρατιώτες. Αυτό πρέπει να είμαστε. Στρατιώτες της ΑΕΚ και όχι αξιωματικοί»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x