Stoiximan Super League

Αμυγδαλίτιδα ο Βιτόλο

Η ίωση που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο στην χώρα μας, «βρήκε» και τον Βιτόλο. Ο οποίος, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, αποχώρησε με ψηλό πυρετό και μετά τις εξετάσεις που έκανε, διαγνώστηκε αμυγδαλίτιδα. Το θέμα είναι να μην κολλήσει και κάποιον άλλο στο «τριφύλλι», αφού ο Φερέιρα δεν υπολογίζει σε 13 άτομα στις προπονήσεις που γίνονται!

Η ίωση που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο στην χώρα μας, «βρήκε» και τον Βιτόλο.

Ο οποίος, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, αποχώρησε με ψηλό πυρετό και μετά τις εξετάσεις που έκανε, διαγνώστηκε αμυγδαλίτιδα.

Το θέμα είναι να μην κολλήσει και κάποιον άλλο στο «τριφύλλι», αφού ο Φερέιρα δεν υπολογίζει σε 13 άτομα στις προπονήσεις που γίνονται!

Η ίωση αυτή κρατάει συνήθως μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες. Ο Βιτόλο πιθανότατα θα μπει στις προπονήσεις από το Σάββατο και μετά αφού και η αντιβίωση τον αποδυναμώνει και πρέπει να του πέσει ο πυρετός. Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός είναι ο μοναδικός καθαρός αμυντικός μέσος πια στην ομάδα, αφού ο Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν και ο Σο, είναι… μόνιμος τραυματίας.

Αυτό σημαίνει πως ο Βιτόλο θα χρησιμοποιείται συνέχεια, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, με τον κόφτη του «τριφυλλιού» να δείχνει σε πολλά παιχνίδια σημάδια κόπωσης. Ο Βύντρα χρησιμοποιήθηκε εκεί, αλλά την θέση δεν την έχει και είναι περίεργο που ο Λαγός που στην αρχή τον πίστευε ο Φερέιρα τώρα δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x