Stoiximan Super League

«Πονοκέφαλος» με Σισοκό

Μια εβδομάδα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ιμπραχίμ Σισοκό, που πέταξε την Δευτέρα το πρωί για να ενσωματωθεί στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, για το κρίσιμο παιχνίδι με την Σενεγάλη. Το καθυστερημένο mail που έστειλε η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας προκάλεσε «μπέρδεμα» στους «πράσινους» που προσπάθησαν να τον κρατήσουν εδώ, κάτι που δεν έγινε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να μπαίνει στο αεροπλάνο.

Μια εβδομάδα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ιμπραχίμ Σισοκό, που πέταξε την Δευτέρα το πρωί για να ενσωματωθεί στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, για το κρίσιμο παιχνίδι με την Σενεγάλη.

Το καθυστερημένο mail που έστειλε η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας προκάλεσε «μπέρδεμα» στους «πράσινους» που προσπάθησαν να τον κρατήσουν εδώ, κάτι που δεν έγινε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να μπαίνει στο αεροπλάνο.

Ο Φερέιρα σίγουρα προβληματίζεται αφού «χάνει» ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του, σε μία στιγμή, που θα ήθελε να δουλέψει λίγο παραπάνω αφού βοηθάει η διακοπή. Παρόλα αυτά, οι διεθνείς διοργανώσεις έχουν αρκετό «πράσινο» χρώμα και ο Πορτογάλος αναγκαστικά θα εργαστεί με ότι του μείνει στην Παιανία… Με πρώτο του μέλημα να δείξει πως ο Σεπτέμβρης που πέρασε, δεν θα ξαναεπιστρέψει.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x