Stoiximan Super League

Ικανοποιημένοι οι Φαίακες

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Κέρκυρας μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Φαίακες γνωρίζουν πως η εμφάνισή τους δεν ήταν η καλύτερη, ωστόσο ξέρουν πως με περισσότερο προσοχή θα μπορούσαν να είχαν επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Κέρκυρας μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Φαίακες γνωρίζουν πως η εμφάνισή τους δεν ήταν η καλύτερη, ωστόσο ξέρουν πως με περισσότερο προσοχή θα μπορούσαν να είχαν επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (20/10) μετά τη διακοπή του, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Μέχρι τότε αναμένεται να έχει επιστρέψει και ο Τάσος Αγρίτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, όπως και ο Δημήτρης Κοντοδήμος που εξέτισε την ποινή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x