Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Κρατάω το απόλυτο»

Τη νίκη αλλά ακόμη περισσότερο το «έξι στα έξι» είναι αυτό που θα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός, μετά το 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες έκαναν λόγο για κούραση, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ματς με τους Αρκάδες.

Τη νίκη αλλά ακόμη περισσότερο το «έξι στα έξι» είναι αυτό που θα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός, μετά το 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες έκαναν λόγο για κούραση, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ματς με τους Αρκάδες.

«Κρατάω το “έξι στα έξι” και σημασία έχει μόνο η νίκη. Όλα τα ματς που παίζει ο Ολυμπιακός είναι δύσκολα και σημασία έχει η νίκη. Το ίδιο πρέπει να κρατήσει και ο κόσμος, σε αρκετά παιχνίδια αρκεί να τα κερδίσεις και με μισό μηδέν. Δεν δίνω δικαιολογίες, αλλά προερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο ματς με μια μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι και μου το έλεγαν στο ημίχρονο. Παίξαμε με μια καλή ομάδα απόψε και οι φίλαθλοι μας πρέπει να κρατήσουν το “έξι στα έξι” που έχουμε κάνει», δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x