Stoiximan Super League

«Αιώνιοι» απαντήστε!

Στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα έπαιξαν, άρεσαν, αλλά δεν κέρδισαν… Επιστρέφοντας στην Ελλάδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν μπορούν να συνδυάσουν ωφέλιμο και τερπνό απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» και Ξάνθη στα Πηγάδια αντίστοιχα. Ανοιχτό ματς στα Γιάννενα, όπου υπάρχει το ΠΑΣ-Πανιώνιος και ο Άρης θέλει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά μετά το σερί δύσκολων αγώνων.

Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει κάποιο παιχνίδι στο δρόμο για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Ωστόσο, το αποψινό με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως είναι ένα από τα δυσκολότερα που θα δώσουν οι Πειραιώτες στη σεζόν λόγω των δυνατοτήτων που έχουν φέτος οι Αρκάδες.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός τεστάρει τις δυνάμεις του στην έδρα της Ξάνθη, αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν τυχαία η καλή εμφάνιση του β’ μέρους κόντρα στην Τότεναμ.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα ανοιχτό ματς. Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ανασάνει πριν από το σερί των δύσκολων αγώνων αναζητεί και ο Αρης, ο οποίος υποδέχεται τον δυνατό Πλατανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 6/10

ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-1

Με την «αρρώστια» του να βλέπει την ΑΕΚ τελευταία στη βαθμολογία θα ζήσει μέχρι νεωτέρας ο κόσμος της. Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την Κέρκυρα και με το 1-1 παραμένει διασωληνωμένη στον πάτο του πίνακα. Το γκολ που και πάλι… κατάφεραν να δεχθούν στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου (Βενέτης, 30’) σόκαρε τους «κιτρινόμαυρους» και δεν τους επέτρεψε τίποτα παραπάνω από το να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στο 74’ με τον συγκινητικό Παυλή. Διαβάστε περισσότερα.



Βέροια-Ατρόμητος 2-2

Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ατρόμητο, αποτελεί παράδειγμα, ότι κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι και δίκαιο. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, οι Περιστεριώτες είχαν το υπέρ τους 2-0 μέχρι το 89’. Σε εκείνο το λεπτό είναι που αποδόθηκε η… δικαιοσύνη, καθώς οι γηπεδούχοι αρχικά με τον Καφέ και λίγα δευτερόλεπτα μετά με τον Μπαργκάν, έφτασαν σε μία απίστευτη ισοπαλία. Σε ένα παιχνίδι, όπου η διαφαινόμενη νίκη του Ατρόμητου έμοιαζε με μαγική εικόνα, η Βέροια κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τελικά την ισοπαλία, που ήταν και το ελάχιστο από αυτό που δικαιούταν. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Παπάζογλου (8’), έβαλε μπροστά την ομάδα του, κόντρα στην… πρώην, ενώ ο Φωτάκης (18’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γλύκου, ο ΠΑΟΚ, για ένα ημίχρονο, στη φάση που ο ΟΦΗ, έχασε πέναλτι με τον Σίσιτς. Αποβολή και για τον Βάντο στις καθυστερήσεις. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 7/10

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00, NovaSports 1)

Τι θα γίνει τώρα, θα… ΠΑΣ για πρωτάθλημα; Μ’ αυτό το ερώτημα θα μπορούσαν να υποδεχθούν τον Πανιώνιο οι Γιαννιώτες. Βλέποντάς τον να καταπίνει και την ΑΕΚ, να κρατά το απόλυτο στη Νέα Σμύρνη και την επαφή του με… την κορυφή! Και προσπαθώντας έπειτα να τον αναγκάσουν στη δεύτερη ήττα -με την οποία οι ίδιοι θα επιβεβαιώσουν πως «ήτανε να μην πάρουν μπρος» μετά το σεφτέ με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (18:15, NovaSports 2)

Μόνο του Ι-σπανού τα γένια δεν γίνονται! Ο Τοτσέ έβαλε γκολ, ο Παναθηναϊκός έβγαλε επιτέλους χαρακτήρα κι εκεί που φαινόταν απογοητευμένος (μετά και τη νέα αποτυχία με τον Αστέρα) βρήκε στην Τότεναμ κουράγιο για αντεπίθεση. Θα την ξεκινήσει απέναντι στη ντεφορμέ Ξάνθη -που πρόλαβε να πάρει και να… χάσει αμέσως την μπουκιά από το στόμα απέναντι στον Πλατανιά; Ή θα φύγει με χέρια άδεια (και) απ’ τα Πηγάδια;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Άρης-Πλατανιάς (18:15, NovaSports 1)

Άρης… και δεν είναι καλά! Και πώς να είναι μετά την οδυνηρή τεσσάρα που φορτώθηκε απ’ το ημίχρονο στην Τούμπα. Χωρίς ψυχολογία, αλλά με τον κόσμο να παραμένει στο πλευρό τους, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να φτιάξουν το κέφι (και τη βαθμολογική τους θέση) με τον Πλατανιά. Αν και οι Χανιώτες -με οκτώ βαθμούς ήδη και μια βαρβάτη νίκη με την Ξάνθη- δεν μοιάζουν ακριβώς βολικός αντίπαλος για… ξέσπασμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30, NovaSports 1)

Απ’ τ’ αστέρια στον… Αστέρα! Όσο να πεις δύσκολα ενθουσιάζεσαι παίζοντας -μετά την Άρσεναλ για το Champions League- με τους Αρκάδες για τη Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως διαπίστωσε πρόοδο στο Λονδίνο. Και θα περιμένει να μεταφραστεί σε μια νίκη που θα εξαφανίσει την ομάδα του ακόμα περισσότερο από τα μάτια των ανταγωνιστών της. Έστω κι αν απέναντι θα βρίσκεται ένας τέτοιος που έχει κερδίσει με το σπαθί (και τη μια μόλις ήττα του) τον συγκεκριμένο τίτλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Δευτέρα, 8/10

Λεβαδειακός-Πανθρακικός (20:30, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα! Έτσι διέταξε ο ΠΑΣ κι ο Λεβαδειακός εμφανίστηκε ανήμπορος να μην υποταχθεί και να μην κάνει ευχάριστο διάλειμμα την τριάρα του επί της Βέροιας. Τώρα που χτύπησε το… κουδούνι όμως, οφείλει να παρουσιαστεί «διαβασμένος»: Λυγίζοντας αντίπαλο ίδιων στόχων ο οποίος (μετά την εντός έδρα ήττα και από τη Βέροια) θα προσπαθήσει να «τσιμπήσει» πόντους -και όχι σουβλάκι- στη Λιβαδειά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σιγίκας (Πέλλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 20/10

Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)

Κυριακή, 21/10

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια (16:00)
Ατρόμητος-Λεβαδειακός (18:15)
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:30)

Δευτέρα, 22/10

Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x