Stoiximan Super League

Preview: Βέροια-Ατρόμητος (17:15 Novasports 1)

Οι φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν διαφορετικές, ο στόχος,όμως κοινός. Η Βέροια υποδέχεται για την 6η αγωνιστική τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους και να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, οι δε Περιστεριώτες για να ξαναμπούν στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Οι φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν διαφορετικές, ο στόχος, όμως, κοινός.

Η Βέροια υποδέχεται για την 6η αγωνιστική τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη.

Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους και να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, οι δε Περιστεριώτες για να ξαναμπούν στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Βέροια

Όταν ο Μάκης Χάβος αποχωρούσε από την ομάδα μετά τη δεύτερη αγωνιστική, θα ήταν δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι η «βασίλισσα του Βορρά» με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Καρύδα θα πραγματοποιούσε τόσο καλές εμφανίσεις. Από εκείνη τη μέρα η Βέροια μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία και δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, παρά το κακό ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, στον δρόμο της βρίσκεται την 6η αγωνιστική μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος και ο δείκτης δυσκολίας μεγαλώνει και η προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Ό Έλληνας τεχνικός εκτός από τους γνωστούς απόντες, τον Τόμας και τον Ζε Βιτόρ, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, ενώ είδε τον Ηλία Ιωάννου να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Καλί, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Έβερτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπεγιόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Ιωάννου και Κόστλι.

Ατρόμητος

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική αποτελεί πλέον παρελθόν και άπαντες στον Ατρόμητο κοιτάνε μπροστά στο πρωτάθλημα. Η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τους Περιστεριώτες, με αντίπαλο την Βέροια. Μόνο εύκολη δεν θα είναι η υπόθεση νίκη, καθώς η «βασίλισσα του Βορρά»είναι σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και έχει επιστήσει στους παίκτες του την προσοχή.

Και αν τα νέα από τον Σουμπίνιο και τον Επστάιν ήταν ευχάριστα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και να υπολογίζονται κανονικά, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κούτσι, ο οποίος λόγω της σύσπασης στον δικέφαλο, τέθηκε εκτός της αναμέτρησης. Απρόοπτο, που αλλάζει τα πλάνα του Σερβοέλληνα τεχνικού για τον αγώνα με τη Βέροια.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Καλλέργης, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x