Stoiximan Super League

Οι βετεράνοι τα έχουν 600!

Το 600ό τους παιχνίδι θα δώσουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι την ερχόμενη Δευτέρα (8/10), αντιμετωπίζουν σε ένα ξεχωριστό φιλικό τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου. Με την ευκαιρία θα τιμηθεί ο Θανάσης Μπέμπης, ο οποίος φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων.

Το 600ό τους παιχνίδι θα δώσουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι την ερχόμενη Δευτέρα (8/10), αντιμετωπίζουν σε ένα ξεχωριστό φιλικό τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Με την ευκαιρία θα τιμηθεί ο Θανάσης Μπέμπης, ο οποίος φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα θα είναι η προσεχής Δευτέρα (8 Οκτωβρίου) για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού! Οι μεγάλοι άσοι του παρελθόντος της ομάδας μας, θα δώσουν το 600ό φιλικό τους παιχνίδι, το οποίο αποκτά μεγάλη σημασία και για έναν ακόμη λόγο.

Στο γήπεδο του Ταύρου οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Φωστήρα, με στόχο να τιμήσουν τον σπουδαίο διεθνή άσο του παρελθόντος, Θανάση Μπέμπη, ο οποίος αγωνίστηκε και στις δύο ιστορικές αυτές ομάδες! Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού αυτό το παιχνίδι γίνεται για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Το ματς διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, θα διεξαχθεί στις 16:00, στο γήπεδο “Σπύρος Γιαλαμπίδης” και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Η μπάντα του Δήμου Πειραιώς θα αποδώσει τιμές και θα δώσει έναν ακόμη τόνο επισημότητα στην περίσταση, ενώ όλοι οι μεγάλοι “αστέρες” της ιστορίας του Ολυμπιακού, από την εποχή του Ηλία Ρωσίδη, μέχρι και τους πιο πρόσφατους Βετεράνους, θα είναι εκεί για να αγωνιστούν!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x