Stoiximan Super League

Έξω ο Αγρίτης, μέσα ο Μπάρκογλου

Χωρίς τον Ανέστη Αγρίτη θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΚ ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας επιθετικός από την προπόνηση της Πέμπτης (4/10) αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην «Ένωση».

Χωρίς τον Ανέστη Αγρίτη θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΚ ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας επιθετικός από την προπόνηση της Πέμπτης (4/10) αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην «Ένωση».

Στον αντίποδα ο Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Μπάρκογλου. Ο έμπειρος στράικερ προερχόταν από διάταση στον δικέφαλο, όμως δοκίμασε το πόδι του, χωρίς να νιώσει τίποτα και έτσι εάν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι θα κριθεί από το τεχνικό επιτελείο των Φαιάκων.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Έντερ Μοντέιρο, Βενέτης, Γκούμας, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Σίμωσης.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x