Stoiximan Super League

«Η επόμενη κίνησή μου στην προπονητική»

Τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την Κέρκυρα, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τον σχεδιασμό της ομάδας ανέφερε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «Φαιάκων» αποκάλυψε πως πλέον θέλει να βρεθεί στον πάγκο μιας ομάδας ως προπονητής.

Τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την Κέρκυρα, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν ανέφερε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «Φαιάκων» αποκάλυψε πως πλέον θέλει να βρεθεί στον πάγκο μιας ομάδας ως προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την Κέρκυρα:
«Δεν ήταν εύκολο να μείνω στην Κέρκυρα για προσωπικούς λόγους. Έχω μία πολυμελής οικογένεια και τα πράγματα ήταν δύσκολα, έτσι έπρεπε να επιστρέψουμε πίσω. Υπήρχαν προβλήματα που δεν λυνόντουσαν τόσο εύκολα».

Για την Κέρκυρα:
«Ήταν πολύ δύσκολο να κατεβάσεις μια ομάδα με τα προβλήματα που είχαμε και υπάρχουν ομάδες με πολλά περισσότερα. Ο προπονητής ήρθε πριν την αδειοδότηση, σχεδιάζαμε άλλα πράγματα, μετά ήρθαν οι ποινές και κάθε δέκα μέρες έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας κάτι που δεν ήταν εύκολο.

Πήραμε μικρά παιδιά και ήρθαν παιδιά από μικρές κατηγορίες. Αυτό είναι καλό γιατί κάποια παιδιά θα βγουν και σιγά-σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα για την ομάδα. Ακόμη, στην αρχή είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, λογικό να έχει μέτρα απόδοση».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Η επόμενη κίνηση μου θέλω να στην προπονητική, είτε ως βοηθός, είτε ως προπονητής».

Για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο:
«Μου άρεσε πάρα πολύ, το βασικό είναι να στηρίξουν ένα νέο παιδί και όχι να τον καταδικάσουν από το πρώτο του λάθος. Τα νέα παιδιά θέλουν υποστήριξη, όπως και ο προπονητής. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x