Stoiximan Super League

Δύο προβλήματα για Μάντζιο

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημήτρη Κοντοδήμο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Μπάρκογλου.

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημήτρη Κοντοδήμο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Μπάρκογλου.

Ο 30χρονος αμυντικός αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αναμέτρηση που η Κέρκυρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο επόμενο παιχνίδι.

Από την άλλη, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μπάρκογλου περιμένουν στην Κέρκυρα, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του, με τους ανθρώπους της ομάδας να απεύχονται το ενδεχόμενο της θλάσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x