Stoiximan Super League

Ρομπέρ: «Ασίστ σαν γκολ»

Πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενος είχε ο Μπερτράν Ρομπέρ μετά την χθεσινή επικράτηση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Κατ’ αρχήν ήταν η πρώτη νίκη σε ντέρμπι της πόλης για τον Γάλλο άσο, ενώ ήταν ο δημιουργός στο γκολ της βραδιάς, αυτό από τον Αθανασιάδη που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενος είχε ο Μπερτράν Ρομπέρ μετά την χθεσινή επικράτηση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Κατ’ αρχήν ήταν η πρώτη νίκη σε ντέρμπι της πόλης για τον Γάλλο άσο, ενώ ήταν ο δημιουργός στο γκολ της βραδιάς, αυτό από τον Αθανασιάδη που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αναλυτικά, όσα είπε στον "Sport103 fm":

Για την εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Οι δύο ασίστ για μένα ήταν σαν γκολ. Είναι πολύ ωραίο να δίνεις ασίστ για να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης σου. Χθες ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, σκοράραμε πολύ νωρίς και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο 4-1. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για όλους στην ομάδα, για τους φιλάθλους. Είναι η πρώτη φορά που σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, παίρνω τη νίκη απέναντι στον Άρη και είναι κάτι πολύ σημαντικό για την επόμενη μέρα».

Για το εκπληκτικό γκολ του Αθανασιάδη: «Το γκολ που πέτυχε ήταν ίδιο με ένα γκολ που είχε πετύχει ο Μπαμόγκο στην Μονπελιέ, όταν ήμασταν συμπαίκτες και είχε βγει το καλύτερο γκολ της σεζόν. Ελπίζω κάτι τέτοιο και για τον Κλάους. Ηταν ένα εκπληκτικό γκολ. Ηταν κάτι που το ζητάει ο προπονητής, να παίζω μπροστά, να πηγαίνω τη μπάλα μπροστά γρήγορα. Είδα τον Κλάους και έκανε ένα πάρα πολύ καλό σουτ».

Για την συνέχεια και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για εμάς και αυτό το παιχνίδι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε να κερδίσουμε. Μετά ακολουθεί διακοπή και πρέπει να κερδίσουμε στην Κρήτη. Πρέπει να δουλέψουμε, για να πάμε και να παίξουμε δυνατά, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι όλοι οι παίκτες για να νικήσουμε. Θέλω να πω επίσης είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία των φιλάθλων μας χθες και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα να τους έχουμε ξανά δίπλα μας για να κάνουν την ίδια ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x