Stoiximan Super League

Ώρα για αποδείξεις

Την κατάσταση στα χέρια τους καλούνται να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Μετά την «γκέλα» με τον Ατρόμητο ακολούθησαν η ομιλία του Φερέιρα και εκείνη του Ελευθεράκη, ενώ οι οπαδοί έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες και πρέπει να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Την κατάσταση στα χέρια τους καλούνται να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Μετά την «γκέλα» με τον Ατρόμητο ακολούθησαν η ομιλία του Φερέιρα και εκείνη του Ελευθεράκη, ενώ οι οπαδοί έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες και πρέπει να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις. Το σημερινό ματς με τους Αρκάδες ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία από μία σερί θετικών εμφανίσεων και να πάρουν το «τρίποντο» για να ανέβουν ψυχολογικά και - κυρίως - στον βαθμολογικό πίνακα.

Εκτός όλων των άλλων προβλημάτων το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σάκη Τσιώλη με αρκετές απουσίες. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν υπολογίζει τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, όπως και τον τιμωρημένο Κατσουράνη. Ωστόσο, πλέον οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει και όσοι παίξουν στο σημερινό παιχνίδι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικό, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης. Μπροστά του θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Μαρίνος, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πετρόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Χουχούμης, Σισοκό, Φορναρόλι και Τοτσέ. Εκτός αποστολής έμειναν οι προαναφερθέντες Μπουμσόνγκ (θα χάσει σίγουρα και το ματς με την Ξάνθη), Βελάσκες (τη Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα), Κατσουράνης και οι Μπαρμπαρούσης, Σο, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Λαγός, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Φουρλάνος.

Αρνητικός ο Αναστασίου

Σε επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου είναι στελέχη του Παναθηναϊκού, όμως ο παλαίμαχος επιθετικός παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ακριβής ρόλος που θα έχει στο «τριφύλλι», αφού μία από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι να αναλάβει θέση για αρχισκάουτερ και ιδιαίτερα για τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης (όπου έχει αρκετές γνωριμίες). Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Αναστασίου έχει δίπλωμα προπονητή και θα συζητούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, μόνο αν έπεφτε στο τραπέζι το θέμα «τεχνικός διευθυντής».

Τα εισιτήρια

Περίπου 8.000-10.000 θεατές περιμένουν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Παρά τις καλές καιρικές συνθήκες λοιπόν, τον δυνατό αντίπαλο και την καλή ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αποτελεί ερωτηματικό η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια του σημερινού παιχνιδιού κοστίζουν από 10 έως 25 ευρώ και θα διατίθενται από τα εξής σημεία: Λ. Κύμης 12:00-18:15, σταθμός «Ειρήνη» 12:00-18:15, Β.Α. είσοδος ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 15:00-18:15. Φίλοι του Αστέρα Τρίπολης δεν θα βρεθούν στην Καλογρέζα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x