Stoiximan Super League

Αγρίτης: «Καλό για την ψυχολογία μας»

Σίγουρος πως μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με σκορ 2-1 η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας θα αλλάξει προς το καλύτερο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Αγρίτης. Πέρα αυτού ο έμπειρος φορ σχολίασε και το γεγονός να μην πανηγυρίσει το τέρμα που πέτυχε απέναντι στους Κρητικούς.

Σίγουρος πως μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με σκορ 2-1 η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας θα αλλάξει προς το καλύτερο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Αγρίτης.

Πέραν αυτού ο έμπειρος φορ σχολίασε και το γεγονός να μην πανηγυρίσει το τέρμα που πέτυχε απέναντι στους Κρητικούς.

«Ήταν ένα κρίσιμο ματς για εμάς, κομβικό. Καταφέραμε να νικήσουμε, έστω και δύσκολα στο τέλος αλλά είναι θετικό για την ψυχολογία μας, να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Αφού προηγηθήκαμε 2-0 δεν ήμασταν τόσο καλοί. Έτσι καταλήξαμε να γίνει το σκορ 2-1, να μείνουμε με δέκα και το τέλος να είναι δραματικό. Το καλό για εμάς είναι ότι θα αλλάξει η ψυχολογία και θα ανέβουμε βαθμολογικά», είπε αρχικά ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Φαιάκων, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για το τέρμα που πέτυχε, αλλά δεν πανηγύρισε:

«Ναι μεν πέτυχα το γκολ, αλλά από εκεί και πέρα θεώρησα σωστό να μην πανηγυρίσω το γκολ μετά από τα δύο χρόνια που πέρασα στο Ηράκλειο. Ωστόσο, το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x