Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει η Κέρκυρα, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Φαίακες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν να εκμεταλλευτούν για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν την έδρα τους. Η ομάδα της Κρήτης από την άλλη, θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει η Κέρκυρα, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Φαίακες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν να εκμεταλλευτούν για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν την έδρα τους.

Η ομάδα της Κρήτης από την άλλη, θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Κέρκυρα

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπουκουβάλα, καθώς ο δεξιός μπακ δεν έχει ξεπεράσει το πρήξιμο στο μάτι και έμεινε εκτός αποστολής. Άλλο ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Κυριάκος Στρατηλάτης γύρισε το χέρι του σε μία προσπάθειά του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εν τέλει ο τερματοφύλακας της ομάδας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, με τις πιθανότητες χρησιμοποίησής του να είναι μοιρασμένες.

Οι εκλεκτοί του Άκη Μάντζιου:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Αρμένης, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Σίμωσης

ΟΦΗ

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λαμπρόπουλο, Μπούρμπο, Βαλεριάνο (τραυματίες), Σαρ (ανέτοιμος).

Τα προβλήματα δεν σταματούν όμως εδώ, αφού οι Θανάσης Παπάζογλου και Παναγιώτης Ζορμπάς συμπεριλήφθηκαν μεν στην αποστολή αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Οι 20 του Νίκου Αναστόπουλου:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Καπουράνης, Κουρδάκης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x