Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Μπουκουβάλα

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας εγκατέλειψε την σημερινή προπόνηση της Κέρκυρας, μετά από σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του. Στον 24χρονο ποδοσφαιριστή μάλιστα χρειάστηκε να τοποθετηθούν και τέσσερα ράμματα στο κεφάλι με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο. Χωρίς άλλα προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση, με το ενδιαφέρον όλων να είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (29/9, 17:15).

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας εγκατέλειψε την σημερινή προπόνηση της Κέρκυρας, μετά από σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του. Στον 24χρονο ποδοσφαιριστή μάλιστα χρειάστηκε να τοποθετηθούν και τέσσερα ράμματα στο κεφάλι με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο.

Χωρίς άλλα προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση, με το ενδιαφέρον όλων να είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (29/9, 17:15).

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δούλεψαν κυρίως στην τακτική και στην ανάπτυξη παιχνιδιού με όλους τους παίκτες (πλην Μπουκουβάλα) να ολοκληρώνουν κανονικά το πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (Πέμπτη, 27/9) με απογευματινή προπόνηση (17:30).

Επίσης αύριο στις 12:30, ο Άκης Μάντζιος μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της Media day που καθιέρωσε από εφέτος το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x