Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ»

Το ντέρμπι είναι ντέρμπι, αλλά πάντα υπάρχει φαβορί. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα ο Άκης Μάντζιος δίνει το προβάδισμα για τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά». Αν όμως κάποιος μπορεί να κάνει τη «ζημιά» στους γηπεδούχους, αυτός θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο, τον οποίο συνάντησε ως αντίπαλο την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ντέρμπι είναι ντέρμπι, αλλά πάντα υπάρχει φαβορί.

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα ο Άκης Μάντζιος δίνει το προβάδισμα για τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αν όμως κάποιος μπορεί να κάνει τη «ζημιά» στους γηπεδούχους, αυτός θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο, τον οποίο συνάντησε ως αντίπαλο την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Έχω ζήσει το ντέρμπι, αλλά ήταν άλλο το επίπεδο και οι συνθήκες τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτη και πιο έμπειρη ομάδα. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι και είναι καθαρά θέμα ημέρας. Αν δούμε όμως τη γενική εικόνα ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα», εκτίμησε ο προπονητής της Κέρκυρας, σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis.

Απέναντι στους Φαίακες, ο Άρης κατέκτησε την πρώτη νίκη (1-0) της σεζόν. Ποιους παίκτες των «κίτρινων» ξεχώρισε: «Νομίζω ότι ο Αγκάνθο είναι ένας καλός σέντερ φορ, αλλά δεν βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. Έχει την αίσθηση του γκολ και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Άρη. Ξέρει να κινείται στην περιοχή και έχει καλή τεχνική. Όταν έρθει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης θα βοηθήσει περισσότερο, όπως και ο Κοέλιο. Επίσης ξεχώρισε ο Νταμαρλής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x