Stoiximan Super League

Preview: Άρης-Κέρκυρα (18:15, Novasports 3)

Παιδιά, να οργανωθείτε λίγο γιατί ο ένας έχει πάρει μόλις δυο πόντους, κι άλλος έναν. Άρης και Κέρκυρα σκοπεύουν να αφήσουν τ’ αστεία και να περάσουν στην πράξη, διεκδικώντας την πρώτη νίκη της σεζόν, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε σε real time από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παιδιά, να οργανωθείτε λίγο γιατί ο ένας έχει πάρει μόλις δυο πόντους, κι άλλος έναν.

Άρης και Κέρκυρα σκοπεύουν να αφήσουν τ’ αστεία και να περάσουν στην πράξη, διεκδικώντας την πρώτη νίκη της σεζόν, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε σε real time από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΑΡΗΣ:

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει οριακή την συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον Άρη. Κανείς δεν πέτυχε ή απέτυχε στους στόχους του μετά από μόλις τρία παιχνίδια όμως η έλλειψη καλής ψυχολογίας είναι παραπάνω από εμφανής. Έτσι η Κέρκυρα εμφανίζεται ως η ιδανική αντίπαλος για μια επανεκκίνηση. Συνεπώς και για το πρώτο τρίποντο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε το σύνθημα: «Να δούμε ποιοι αντέχουν». Κανείς δεν τρέφει ψευδαισθήσεις για πειστικές ή ακόμα πιο υπερβολικά εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς οι «κίτρινοι» διανύουν μια μεταβατική περίοδο και προτεραιότητα είναι το υπάρχουν σύνολο να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πλην του Τριανταφυλλάκου που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.

Τέτοιο πιθανώς να είναι η συγκρότηση του βασικού σχήματος. Αλλαγές είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν. Η πόρτα των προπονήσεων… άνοιξε για τον Βελλίδη, αλλά όχι και της ενδεκάδας, με τον Διούδη να διατηρείται κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα, οι δοκιμές που έγιναν μεσοβδόμαδα «δείχνουν» επαναφορά του Καζναφέρη στην δεξιά πτέρυγα (είτε ως μπακ, είτε ως χαφ).

Η 19μελής αποστολή: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Τσουκάνης.

ΚΕΡΚΥΡΑ:

Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η Κέρκυρα, αλλά μόνο και μόνο που από το ξεκίνημα της σεζόν, αντικρίζει όλους τους υπόλοιπους αντιπάλους της από την τελευταία θέση της κατάταξης αρκεί.

Οι Φαίακες ευελπιστούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, από τον εξίσου απελπισμένο για βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση, Άρη. Ο Άκης Μάντζιος προετοίμασε την ομάδα του με τους Λεόν και Έντερ, οι οποίοι επανήλθαν εγκαίρως στην διάθεσή του.

Η 20μελής αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Έντερ, Λεόν, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Καραλής, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Νάστος, Ηλιάδης, Χαμπλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x