Stoiximan Super League

Πάει Θεσσαλονίκη σχεδόν κομπλέ

Τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη στον αγώνα της Κυριακής (23/9) θέλει να πάρει η Κέρκυρα. Ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, στην αποστολή συμπεριέλαβε τόσο τον Λεόν όσο και τον Έντερ Μοντέιρο, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες μπορεί να αντιμετώπιζαν μερικά προβλήματα, όμως τα ξεπέρασαν τη τελευταία στιγμή. Ωστόσο, αυτοί που θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης είναι οι Πετρούσης και Καραπέτσας.

Τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη στον αγώνα της Κυριακής (23/9) θέλει να πάρει η Κέρκυρα.

Ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, στην αποστολή συμπεριέλαβε τόσο τον Λεόν όσο και τον Έντερ Μοντέιρο, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες μπορεί να αντιμετώπιζαν μερικά προβλήματα, όμως τα ξεπέρασαν τη τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, αυτοί που θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης είναι οι Πετρούσης και Καραπέτσας.

Οι δύο παίκτες των Φαιάκων συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και το Σάββατο (22/9), με αποτέλεσμα ο Μάντζιος να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Έντερ Μοντέιρο, Λεόν, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Καραλής, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Νάστος, Ηλιάδης, Χαμπλ.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x