Stoiximan Super League

«Θα ανακάμψει σίγουρα η ΑΕΚ»

Στα λόγια όλων στην ΑΕΚ είναι φανερό το «γαμώτο» για την… αναντιστοιχία εμφανίσεων και βαθμολογικής συγκομιδής. Και ο Κώστας Τσούπρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλώντας στη NOVA ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως τα ως τώρα αποτελέσματα δε δικαιώνουν την προσπάθεια στο γήπεδο. Ξεκαθάρισε όμως πως αυτό δεν κλονίζει την ψυχολογία της ομάδας, ούτε την πίστη για την πρώτη νίκη της στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Στα λόγια όλων στην ΑΕΚ είναι φανερό το «γαμώτο» για την… αναντιστοιχία εμφανίσεων και βαθμολογικής συγκομιδής.

Και ο Κώστας Τσούπρος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μιλώντας στη NOVA ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως τα ως τώρα αποτελέσματα δε δικαιώνουν την προσπάθεια στο γήπεδο.

Ξεκαθάρισε όμως πως αυτό δεν κλονίζει την ψυχολογία της ομάδας, ούτε την πίστη για την πρώτη νίκη της στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

«Παίζουμε καλά, αλλά μας αδικούν τα αποτελέσματα. Δεν πέφτει όμως η ψυχολογία μας και συνεχίζουμε για τη νίκη στην Κρήτη. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη», ανέφερε ο Τσούπρος.

Κι όταν ερωτήθηκε για τη δύσκολη ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούν τα παιδιά από την έδρα. Θα τα δώσουμε όλα και θα νικήσουμε. Μας αδικεί η θέση που έχουμε, αλλά είμαι σίγουρος θα ανακάμψουμε. Με κάνουν αισιόδοξο οι εμφανίσεις μας».

Όσο για την δική του κατάσταση και το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ο Τσούπρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όποτε κρίνει ο προπονητής. Αυτός θα πει πότε θα είμαι έτοιμος κι εγώ όταν χρειαστεί θα κάνω τα πάντα για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x