Stoiximan Super League

«Όνειρο ζωής η ΑΕΚ»

Τον ενθουσιασμό που δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις στους νέους παίκτες της ΑΕΚ επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κουρέλλας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε όνειρο ζωής την «Ένωση», όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για κάθε 19χρονο παίκτη. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, χαρακτήρισε άδικη τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και παρόλο που παραδέχθηκε πως η έδρα του ΟΦΗ είναι σκληρή, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ.

Τον ενθουσιασμό που δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις στους νέους παίκτες της ΑΕΚ επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κουρέλλας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε όνειρο ζωής την «Ένωση», όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για κάθε 19χρονο παίκτη.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, χαρακτήρισε άδικη τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και παρόλο που παραδέχθηκε πως η έδρα του ΟΦΗ είναι σκληρή, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρέλλας στη NOVA

Για το ότι η ομάδα δεν έχει ακόμα νίκη: «Για όλες τις ομάδες είναι σημαντικό να παίρνουν πολλούς βαθμούς στην αρχή της σεζόν. Εμείς δεν τα καταφέραμε, αλλά τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν άτυχα. Δικαιούμασταν περισσότερους πόντους. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ίσως φταίει η ατυχία, αλλά δε θέλω να σταθώ σ' αυτό. Έχουμε και έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική φάση. Γι' αυτό δουλεύουμε όλο και περισσότερο στην προπόνηση».

Για την παρουσία του στο ρόστερ και την ενδεκάδα της ΑΕΚ: «Είναι ένα όνειρο ζωής αυτό που μου συμβαίνει. Για κάθε 19χρονο θα ήταν το ίδιο. Ευχαριστώ τον προπονητή και όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Δίνω το 110% του εαυτού μου για να βελτιώνομαι συνεχώς και έχω να μάθω πολλά ακόμα απ' τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη, αλλά τη θέλουμε κι εμείς. Πιστεύω ότι αυτή η αγωνιστική είναι που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα παίξουμε σε μια "σκληρή" έδρα, αλλά είμαστε 110% έτοιμοι. Όλες οι έδρες άλλωστε είναι δύσκολες, αλλά εμείς παλεύουμε και οι 3 βαθμοί θα είναι δικοί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x