Stoiximan Super League

Έτοιμος ενόψει Άρη ο Λεόν

Με τον Ντιέγκο Λεόν να δίνει κανονικά το «παρών» στη πρωινή προπόνηση της Κέρκυρας συνεχίστηκε η προετοιμασία των Φαιάκων, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο 28χρονος μέσος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρούνταν από μία θλάση, όμως τη ξεπέρασε και έτσι θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του συλλόγου, Άκη Μάντζιου.

Με τον Ντιέγκο Λεόν να δίνει κανονικά το «παρών» στη πρωινή προπόνηση της Κέρκυρας συνεχίστηκε η προετοιμασία των Φαιάκων, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο 28χρονος μέσος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρούνταν από μία θλάση, όμως τη ξεπέρασε και έτσι θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του συλλόγου, Άκη Μάντζιου.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος, Έντερ Μοντέιρο, ήταν σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση, όμως η συμμετοχή του στο ματς με τους «κίτρινους» θα ξεκαθαρίσει τη τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα οι Πετρούσης και Καραπέτσας συνέχισαν για άλλη μία μέρα το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (22/9) ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x