Stoiximan Super League

Ίωση ο Κωνσταντόπουλος

Με πρωινή προπόνηση, που έγινε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Από αυτήν απουσίασε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που ταλαιπωρείται από ίωση. Απόντες ήταν και οι Παναγιώτης Λαγός και Βαλεντίνος Βλάχος που συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους στο Ιατρικό Κέντρο.

Με πρωινή προπόνηση, που έγινε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», αλλά όχι όλοι, ξαναπάτησαν… χορτάρι. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παρέμεινε κλινήρης, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Απόντες ήταν και οι Παναγιώτης Λαγός και Βαλεντίνος Βλάχος που συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους στο Ιατρικό Κέντρο.

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, κάτι που ικανοποίησε τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», Βαγγέλη Βλάχο. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μια ακόμη προπόνηση στις 18:30.

Στο μεταξύ, έναν καλό λόγο για την προσπάθεια που καταβάλουν είχε να πει στους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος:

«Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά θα πρέπει πλέον να παίζουμε με περισσότερο μυαλό. Μην τρελαίνεστε», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή. Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε το λόγο στους ποδοσφαιριστές, όμως κανένας δεν θέλησε να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x