Stoiximan Super League

«Διεκδικούμε με αξιώσεις την παραμονή»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Κέρκυρας στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στην Skoda Ξάνθη, όπου οι Φαίακες κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό δήλωσε ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο 33χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός θα βρουν καλύτερο ρυθμό ενώ επισήμανε πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Κέρκυρας στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στην Skoda Ξάνθη, όπου οι Φαίακες κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό δήλωσε ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός θα βρουν καλύτερο ρυθμό ενώ επισήμανε πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στην κατηγορία.

«Η Κέρκυρα έδειξε κόντρα στην Ξάνθη ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τα πατήματά της και θα παίζει καλύτερα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία. Και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, για να φέρουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Αναστασόπουλου.

Στα αγωνιστικά, μετά το χθεσινό ρεπό (17/9) οι παίκτες της Κέρκυρας θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (23/9) κόντρα στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x