Stoiximan Super League

Μαρκόφσκι: «Να μην παρουσιάζουμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι»

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έμεινε στο 1-1. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζει δύο πρόσωπα σε ένα παιχνίδι.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έμεινε στο 1-1.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζει δύο πρόσωπα σε ένα παιχνίδι.

«Θα μπορούσα να πω όταν ήταν δίκαιο. Μετά την ισοφάριση, είχαμε ευκαιρίες με τους Μαρσελίνιο και Νικολά (σ.σ. Μαρίν) και μπορούσαμε να φύγουμε νικητές. Το θέμα είναι να μην περιμένουμε να δεχθούμε ένα γκολ για να αντιδράσουμε. Μετά το γκολ της Κέρκυρας, πιέσαμε και παίξαμε καλά. Ισοφαρίσαμε γρήγορα. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πλέον κοιτάμε το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πρόσωπο της Ξάνθης, ο Σέρβος επιθετικός είπε: «Είναι φανερό ότι σε κάποια παιχνίδια βγάζουμε δύο πρόσωπα. Αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα και για να μπορέσουμε να βλέπουμε πιο… ψηλά θα πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και να παίρνουμε τα τρίποντα».

Αναφορικά με την δική του απόδοση και το γεγονός ότι σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει σκοράρει δύο φορές, σχολίασε: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα συνεχίζω να σκοράρω. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να πετυχαίνω κι άλλα τέρματα και να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x