Stoiximan Super League

Έχει συλληφθεί για… τατού ο Πίνο!

Οι πρώτες εξωναγωνιστικές πληροφορίες που τον συνοδεύουν περιγράφουν τον Χουάν Πάμπλο Πίνο ως τύπο «καλοπερασάκια». Με αδυναμία στην άνετη ζωή, τη διασκέδαση και τα πάρτι. Καμία παρεκτροπή τέτοιου είδους όμως δεν αποδείχθηκε τόσο μεμπτή στο παρελθόν για τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού όσο ένα… τατού που έχει στον αριστερό ώμο!

Οι πρώτες εξωναγωνιστικές πληροφορίες που τον συνοδεύουν περιγράφουν τον Χουάν Πάμπλο Πίνο ως τύπο «καλοπερασάκια».

Με αδυναμία στην άνετη ζωή, τη διασκέδαση και τα πάρτι.

Καμία παρεκτροπή τέτοιου είδους όμως δεν αποδείχθηκε τόσο μεμπτή στο παρελθόν για τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού όσο ένα… τατού που έχει στον αριστερό ώμο!

Η απόφαση του Κολομβιανού, λοιπόν, να κατέβει για ψώνια σε εμπορικό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας τον Οκτώβρη του 2011 με αμάνικο μπλουζάκι, το οποίο άφηνε ακάλυπτο το τατού που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει (έστω και προσωρινά) στην «ψειρού»!

Κι αυτό διότι άλλοι περαστικοί τον κατήγγειλαν σε αστυνομικούς κι εκείνοι (με αιτιολογία τον νόμο που απαγορεύει την προβολή θρησκευτικών μηνυμάτων) τον συνέλαβαν και μαζί με την έγκυο γυναίκα του τον οδήγησαν στο τμήμα.

Παρόλα αυτά η περιπέτεια δεν κράτησε πολύ για τον Πίνο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη εκ των υστέρων (δηλώνοντας άγνοια για το ότι θα έπρεπε να έχει καλυμμένο το τατού) και κατόπιν επαφών και της Αλ Νασρ με τις αρχές, αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x