Stoiximan Super League

«Δώστε χαρά στον κόσμο μας»

Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε επισημαίνοντας τους την σημασία μιας καλής παρουσίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και πως πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Δώστε χαρά στον κόσμο μας», το μήνυμα του για την αναμέτρηση της Τρίτης.

Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατευθύνθηκε σήμερα προς το Ρέντη καθώς ήθελε να αφήσει τους παίκτες να δουλέψουν όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την γερμανική ομάδα.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία του προς τους παίκτες ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων τους επεσήμανε την σημασία που έχει για το σύλλογο μια καλή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα...

«Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς.

Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ζήτησε από τους παίκτες, με την εμφάνισή τους κόντρα στη Σάλκε να δώσουν χαρά στους οπαδούς...

«Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο.

Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας», είπε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για άλλη μια φορά, στάθηκε στη σημασία που έχει να διατηρηθεί το οικογειακό κλίμα στην ομάδα και τους επεσήμανε ότι εκείνος και όλα τα μέλη του ΔΣ θα είναι δίπλα στην ομάδα.

«Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας! Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί.

Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια.

Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς», κατέληξε.

Διονύσης Καππάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x